Izmire Meteor Düştü - Manisa ve İzmir'de meteor mu düştü? Göktaşı iddiası ... / Sosyal medya dahil olmak üzere herkes bunu konuşuyor.. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. Meteor düşmesi,meteor düştü mü,meteor nedir,meteor. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan.

Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi.

METEOR MU DÜŞTÜ, OBRUK MU 'KUP' ÇUKURU GİZEMİNİ KORUYOR ...
METEOR MU DÜŞTÜ, OBRUK MU 'KUP' ÇUKURU GİZEMİNİ KORUYOR ... from www.elazighaberkent.com
İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi.

Kullanıcılar paylaştıkları fotoğrafla çok sayıda twitt attı.

İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde parlak bir cismin gökyüzünden düştüğü görülüyor. İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. İzmir ve manisa'daki göktaşı iddiası sonrası 'meteor düştü mü' sorusu sosyal medyanın gündemine oturdu. Kullanıcılar şimdiye kadar meteor hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? İzmir ve çevre illerden görülen doğa olayı sonrasında, herhangi bir hasarın olup olmadığı. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Yayınlanan videoda bir meteorun düştüğü görülüyor ve videonun çekildiği zamana bakıldığında 31 ağustos 2021 saat 01:46 olarak görünüyor. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan. Akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada geniş yer buldu. İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu.

Peki, i̇zmir'e göktaşı düştü mü? Akşam saatlerinde i̇stanbul ve i̇zmir'e meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada geniş yer buldu. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. Look like a bird yani kuş gibi bakmak manisa'da meteor düştü iddiası. İzmir kültürpark alanında dün gece çıkan yangının meteor düşmesinden kaynaklandığı i̇ddiaları üzerine i̇zfaş genel müdürü doğan i̇şleyen.

Konuştukça 89. Bölüm Fragmanı - Son Dakika Güncel Haberler
Konuştukça 89. Bölüm Fragmanı - Son Dakika Güncel Haberler from img.gazetevatan.com
Son dakika egeye meteor mu düştü? İzmir'e bugün meteor düştüğü iddia edildi. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! İzmir'de meteor düştü iddiası sosyal medyada gündem oldu. Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Dün gece itibari ile yer alan meteoroloji olayı, konuşulmaya devam ediyor. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Gece saatlerinden itibaren sosyal medyada viral olan.

Sosyal medya platformu twitter'da i̇zmir'e meteor düştüğü iddia edildi.

İzmir'de cep telefonu kameralarına yansıyan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Meteor düşmesi sonucu ne olur? Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi. İstanbul ve i̇zmir gibi bazı illerde göktaşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. Art arda felaketler yaşayan i̇zmir'e bu kez meteor düştü. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştüğü iddiaları sosyal medyada kullanıcılar tarafından paylaşıldı. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. Gece yarısı i̇zmir ve manisa başta olmak üzere bölgedeki birçok yerde meteor görüldüğü ile ilgili iddialar sosyal medyada yer alıyor. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. Bölge sakinlerinin de verdiği bilgiler doğrultusunda i̇zmir'de meteor mu düştü? İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Her yıl düzenli olarak gerçekleşen perseid meteor. Yetkililer tarafından bu iddiaya dair henüz bir.

Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor. Look like a bird yani kuş gibi bakmak sizlere alışılmış bakış açınızdan kurtarıp kuş gibi bakmanıza olanak sağlamaktayızinsansız hava aracımız (drone). İstanbul ve i̇zmir'e meteor mu düştü? İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! Bir ışık huzmesinin karanlığı aydınlatarak düştüğü görülüyor.

'İzmir'e meteor düştü' notuyla paylaşılan video gündem ...
'İzmir'e meteor düştü' notuyla paylaşılan video gündem ... from aptalist.com
O da düştü tam oldu. Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Kullanıcılar şimdiye kadar konu hakkında binlerce paylaşımda bulundu. Daha fazlası i̇çin abone ol → bit.ly/2ykl4tl dün gece manisa'da gökyüzü birkaç. İzmir başta olmak üzere ege çevresindeki bazı illerde gök taşı düştüğü sosyal medyada çok konuşuluyor. İzmir'de sel fırtına hortum felaketlerinden sonra şimdi de meteor düştüğü iddia edildi. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit.

Yetkililer tarafından bu iddiaya dair henüz bir.

İzmir'e saat 01:54'te meteor düştüğü iddia edildi. Meteor düştü iddiaları üzerine sosyal medya ve arama motorları aracılığıyla işin aslı araştırılmaya başlandı. İzmir ve manisa'ya meteor düştü i̇ddiası! İzmir'e bu gece saat 01.54'te meteor düştüğü öne sürüldü. İzmi̇r'de geçtiğimiz aylarda yaşanan deprem, tsunami ve sel felaketlerinden sonra 'bir tek meteor düşmedi' sözü gerçek oldu. Meteor düşmesi sonucu ne olur? İzmir'de yaşayan vatandaşlar bu gece 01:54'te meteor düştüğünü paylaştı. Pek çok kullanıcı bu anlara şahit. Manisa'nın salihli ilçesinde gökyüzünü birkaç saniyeliğine aydınlatan ve meteor olduğu öne sürülen ışık hüzmesi sonucu marmara gölü yakınlarında bulunan. İzmir'e düşen meteorun görüntüleri ise hadiseden birkaç dakika sonra ortaya çıktı. İzmir'e 31 temmuz gecesinde saat 01.54 civarlarında meteor düştü… pek çok kullanıcı bu anlara şahit olurken. Vatandaşlar meteor düşme anı videolarını sosyal medyadan paylaştı. Soruları perseid meteor yağmurunun gerçekleşmesiyle gündeme geldi.